Маги Вълчанова със скандални разкрития за развода си: Бившия съм го зачеркнала, дава издръжка колкото да не е без хич!

Гласувайте за статията

Маги Вълчанова направи потресаващи разкрития за развода и бившия си мъж

Магдалина Вълчанова е носителка на титлата Мис Вселена България. Има двама синове. Моделката отскоро започна свой проект, свързана с фитнес и здравословно хранене. В откровен разговор с „България Днес” за първи път пред медии манекенката споделя за раздялата си с бившия си съпруг Румен Георгиев и тежките предателства в живота й.

Тя споделя, че не поддържа стандарта на живот, който е имала с бившия си съпруг, но продължава да пътува и да се грижи за децата си.

Работил съм преди брака, по време на брака и продължавам и след развода да го правя. Кой знае каква промяна няма в това отношение. Доста по-освободена от предразсъдъци съм сега и се занимавам с всичко, което винаги съм искала. Например записах се да танцувам латино танци. В момента съм студентка по дигитален маркетинг. Отделно карах и курс за получаване на лиценз и правоспособност да съм треньор по фитнес към НСА.“

маги вълчанова развод

Снимка: ХотАрена

Магдалина допълва, че щастлив от живота който води в момента и е спокойна .Последните години пътува много, обикновено с децата си. Миналата година ги завела на криуз в Италия.

”Децата получават издръжка от баща си малко над официалната, обявена за достатъчно от държавата. Не съм сигурна как да я определя. Децата са твърде малки да кажат дали им е достатъчна, а и никой не ги пита. Румен вижда децата си толкова често колкото иска”, казва миската.

„Имал съм много тежки моменти но не искам да изпадам в подробности. Бракът ми е просто една от всички обърнати и затворени страници в моя живот. Не ги мисля гледам напред. Решението за раздялата беше мое и не съжалявам. Тази връзка беше изчерпана. Децата свикнаха, че не живеем заедно с баща им и със спокойни”.

На въпрос дали има нов мъж в живота й Маги казва:

На този етап от живота ми съм си толкова самодостатъчна, че не губя време нищо да търся. Мисля да изживея остатъка от живота си добре. Ако нещо ме търси мен, ще ме намери”.

За предателствата в живота си:

Имаше много предателство в живота ми. Болезнени преживявания, които ме направиха по-силна. Предателите просто ги изхвърлям от живота си и ги забравям. Не ги мисля, защото съм твърде заета да правя готини неща за себе си и собствения си живот”.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар