Маги Вълчанова се показа бременна (Миската напълняла с над 20 кг – Фото)

Гласувайте за статията

Маги Вълчанова за първи път се показа като бременна

Бившата носителка на титлата Мис Вселена България Маги Вълчанова се показа бременна по бански. Фотосът обаче е стар и е направен преди второто й раждане. Противно на очакванията, че моделката ще е фиданка, тя всъщност е качила цели 25 кг.

Маги Вълчанова бременна

Снимка: Инстаграм

Ето какво написа Вълчанова на последователите си: „Когато ми кажат, че всичко е ген… На снимката съм 7 месеца ПРЕДИ и 7 месеца СЛЕД раждането на втория ми син Андрей. Единствената снимка, която имам бременна и по бански. С първата ми бременност качих 23 кг., които свалих за два месеца, а с втората качих 25 и се оттървах от тях за 3 месеца… Коремът след първата ми бременност се прибра за 30 дни, а след втората – за 40. Всичко това се случи с тренировки и нискокалорично хранене. Винаги съм смятала, че ще бъда от жените, които качват само на корем, когато бременнеят, но бях много изненадана и разочарована, че не се случи така…“, пише Вълчанова.

„Публикувам тази снимка за да покажа на жените, като мен, над 40 години, че ако искат да подобрят формата си изобщо не е късно да започнат и че промяната се случва само, когато й позволим. И когато излезем от зоната си на комфорт, разбира се! Щом аз мога, могат и те!“, допълни още тя, пише hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар