Маги Вълчанова и Лора Караджова в жесток скандал в „Черешката на тортата“ (Вижте как се обиждат)

Маги Вълчанова и Лора Караджова в жесток скандал в „Черешката на тортата“ (Вижте как се обиждат)
5 (100%) 1 vote

Маги Вълчанова и Лора Караджова не крият, че не се понасят

Маги Вълчанова съска срещу Лора Караджова, тя не й остава длъжна

Маги Вълчанова и Лора Караджова си спретнаха задочен скандал в „Черешката на тортата“. Мис България 2000 и щерката на Данчо Караджов не скриха, че не се харесват особено още от първия епизод на новия сезон на готварското риалити. Първо Лора скочи на Маги, че се излага жестоко като домакиня.

Не, че в думите й нямаше истина. Вълчанова се показа като ужасна домакиня, 4 часа приготвя само салата и за капак накара гостите си да си слагат сами масата и да си сготвят основното ядене.

Маги Вълчанова и Лора КараджоваИ докато останалите участници се опитаха да не обръщат внимание на гафовете на миската, то Лора не й ги спести. И съответно й даде доста малко точки.

В последствие Вълчанова й го върна и то доста злобно. Да се държи по-обрано и като дама, това я посъветва някогашната миска. Според Вълчанова Лорчето вече не е на 20 години, че да има такова приповдигнато поведение на ученичка.

„Все пак е на 35, не й отива“, съска Маги.

Междувременно в интернет се отприщи вълна от коментари против Вълчанова. Според зрители и почитатели на шоуто, тя е нищо повече от една превзета особа, без покритие.

„Разочароващо злобна и фалшива. Лора е супер“, пишат масово в социалните мрежи, предават от Bgdnes.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар