Маги Бадер стана Мис Плеймейт с жесток скандал (Всичко за цирка + Снимки)

Маги Бадер стана Мис Плеймейт с жесток скандал (Всичко за цирка + Снимки)
5 (100%) 1 vote

Маги Бадер стана Мис Плеймейт 2016, напук на желанието на журито

Маги Бадер се е уредила с короната по втория начин, шушукат запознати

Маги Бадер е новата Мис Плеймейт. Брюнетката беше избрана за Плеймейт на 2016 година на пищна церемония снощи, но изборът й премина със сериозен скандал. Запознати издават, голяма част от членовете на журито изобщо не са били съгласни с този избор. И това е породило сериозно напрежение.

За Маги се говореше още преди месец, че именно тя ще е победителката, така че случилото се снощи не буди кой знае каква изненада. Източник от кухнята на конкурса потвърди, че всичко е било нагласено, а бизнесменът Христо Сираков е платил титлата на новата Мис Плеймейт! Защо е била тази щедрост можем да се досетим.

Маги Бадер е новата Мис Плеймейт

И това далеч не е единственият скандал от уж престижната церемония.

Присъствали на събитието разказват, че през цялата вечер Жени Калканджиева и Марта Вачкова почти не са излезли от дамската тоалетна, където са се забавлявали с пудрене на нослетата – тяхно любимо занимание.

Сред гостите в залата се откроиха миналогодишната носителка на титлата Мис Плеймейт Ася Капчикова, бизнесменът Слави Бинев, плеймейтката Светлана Василева, екс футболистът Славчо Тошев, бизнесдамата Петя Раева и др., предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар