Маги Бадер брутално откровена: Търся си богат чичко (Вижте как се предлага)

Гласувайте за статията

Избраната преди дни Мис Плеймейт Маги Бадер разкри защо няма мъж до себе си.

Покрай скандалите около избирането на Маги Бадер за победителка на еротичния конкурс стана ясно, че е претендентка и за титлата „Най-провокативна победителка“. Тя е на 24 години, но има син на 5. Въпреки това, без свян показа най-доброто от себе си и грабна голямата награда на фона на съмнения за манипулации.

След финала на конкурса, Маги Бадер се радва на интерес, какъвто и преди определено не й е липсвал. Тя откровено признава, че футболистите са й най-големите фенове. От всички по-големи отбори у нас имало по един-двама играчи, които я бройкали ежедневно. Само Божинов уж досега пропуснал до се отбележи, пленен от своята Биляна.

Кои от ритнитопковците ги е огряло и кои само точат лиги по плеймейтката, можем само да гадаем. Красавицата разкрива обаче, че в момента няма мъж до себе си. Според нея, това се дължи на факта, че в последно време тотално се е била отдала на подготовката за конкурса, който спечели. А и не крие, че е доста претенциозна по отношение на мъжете.

Разбира се, въпросът за отношението към финансовото състояние на мъжа е водещо, когато говорим за плеймейтки. Покрай заучените реплики за „душевно богатство“, Маги Бадер си признава, че това един мъж да е богат е много важно. Причината – той трябва да може да осигури сигурност и комфорт на жената до себе си. Не е толкова важно да е красив обаче, споделя тя пред bgdnes.bg.

Тази роля е приоритет на жената.

Тя трябва да краси мъжа. Мис плеймейт се прави на скромна, че уж можело да се върже и на грозен и дебел мъж с малко пари, ако я кара да се чувства добре. Но на всички стана ясно, че просто не иска да си признае за афинитета към чичко-паричковците, които са хит сред актуалните красавици.

Докато намери този тип, красавицата го играе бизнес дама със собствен онлайн моден бутик. Сега обаче топ целта й е да достигне славата на Златките и Николета Лозанова. Именно тя я е поблазнила да участва в Мис Плеймейт. Маги Бадер не крие мераците си към киното, така че нищо чудно да замае главата на някой продуцент или режисьор.

Маги Бадер няма мъж до себе си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар