Маги Бадер белязана от ужасна драма в семейството

Гласувайте за статията

Маги Бадер жертва на ужасна семейна драма

Тежка семейна драма бележи живота на Маги Бадер. Изпълнителката разкрива, че не познава баща си и дори не иска да чуе за него.

Истинският баща на Маги изоставя нея и майка й, още когато плеймейтката е бебе. Той никога не се обръща назад и не търси контакт нито с нея, нито със семейството й.

Маги израства отгледана от майка си, а години по-късно е осиновена от втория й съпруг, чиято фамилия носи. И до днес красавицата е категорична, че приема него повече като свой родител, отколкото биологичния си баща.

Маги Бадер с огромна неохота и тъга говори за миналото си. Тя е откровена, че не познава биологичния си баща, нито пък желае да има нещо общо с него. Мис Плеймейт 2016 честно споделя, че не се интересува нито дали е жив, нито дали е мъртъв.

„Това няма значение за мен. Не ме интересува този човек, не го познавам, нито пък искам да го познавам“, споделя Маги с приятелите си.

А на въпросите на репортери е лаконична. „Не ме вълнува дори дали е жив, или мъртъв“.

Всъщност, Маги Бадер далеч не е единствената белязана от лична трагедия. Подобна тъжна участ преживява и Златка Димитрова преди време. Тя често е признавала, че приема втория си баща повече като свой родител, тъй като първия не е бил до нея и майка й в ранната й детска възраст.

И като заговорихме за драмите на плеймейтките, тежки спомени бележат и живота на Златка Райкова. Блондинката се оказа зарязана пред олтара от голямата си любов преди години. А една от наследничките й — мис Плеймейт Елена Кучкова е била жертва на системно насилие. И за тази своя лична трагедия тя говори едва след избирането си пред Венета Райкова.

Маги Бадер белязана от съдбата

Маги Бадер белязана от съдбата

Едва ли е случайно, че носителките на титлата „Мис Плеймейт“ като Маги Бадер са винаги белязани от съдбата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар