Люта чалга на афтърпартито на Като две капки вода (Победителят Стефан Илчев отсвири колегите си – Снимки)

Гласувайте за статията

Афтърпартито на Като две капки вода се превърна в чалга купон

Миналата вечер в заведението на Кремена Халваджиян в центъра на София се проведе афтър партито по случай успешния финал на имитаторското шоу „Като две капки вода“.

В центъра на забавата, според сторитата на Папи Ханс, който единствен сподели как е протекъл купонът, са били Мария Илиева и Милко Калайджиев.

Като две капки вода

Снимки: ХотАрена

Както знаем, в заведението на Кремена никога не е звучала чалга музика и това е запазената марка на клуба. Снощи обаче нещата излязоха извън всякакъв контрол и в един прекрасен момент микрофона се озова в ръцете на Милко, а от тонколоните започна да се „лее“ култовата му песен „Къде си, батко“.

Видимо щастливата Мария Илиева също се осмели да приглася на микрофона турбо хита на Калайджиев. Един от братята Аргирови се присламчи към веселата компания и не спря да снима случващото се.

На кадрите се виждат танцьорите от предаването – „Фънки мънкис“, но не се забелязват останалите участници от формата. Всички са в очакване на официалните снимки.

Интересна подробност е, че се появи видео в профила на чалга певица от „Ара мюзик“, която е заснела победителят Стефан Илчев в късните часове на нощта на сцената на чалга клуб в Студентски град. Остава въпросът дали големият победител е отсвирил напълно колегите си или ги е уважил поне за кратко, преди да отиде на участие, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар