Люси озверя от ревност! Софи налита на жените в Къщата (ФОТО+ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Принцесата не може да се отдаде на половинката си и взе да напада жените в Къщата

 

Двойката Люси и Камелия-Софи не могат да демонстрират близостта си пред останалите, защото все още не е сложен край на мисията на „принцесата”. Дотогава обаче отношенията им може съвсем да се разтурят. И двете вече не издържат, но трябва да се крият от останалите. Софи обаче все повече налита на другите дами в Къщата и се чуди как да се долепи до тях.

Софи опипа добре гърдите на Мариана

Софи опипа добре гърдите на Мариана

Идеалната възможност днес й предостави Мариана, която се суетеше нещо за сутиена си и предложи на Софи да опипа…бюста й. Люси нямаше избор и можеше само да стои отстрани и да гледа закачките между тях. Озверяла от ревност тя няма търпение задачата, поставена от Биг Брадър да приключи, за да обяви пред всички, че това е нейното момиче! Какво ли още ще се случи през оставащите дни, никой не знае…

Ако пък се окаже, че Софи се е издънила с целта, която имаше да се представя за гадже на немски принц, може би въобще няма да е сред съквартирантите занапред и ще излети навън преждевременно. А Люси предупредила процудентите, че не желае да стои и ден без нея. Това е и условието, което е поставила тя, за да влезе в реалити шоуто. Връзката им сега е подложена на тест и времето ще покаже дали тя ще го издържи успешно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар