Виж как Люси и Камелия се галят! (ВИДЕО)

Виж как Люси и Камелия се галят! (ВИДЕО)
4 (80%) 1 vote

Люси Дяковска измисля какви ли не номера, за да си осигури ласки и нежни докосвания от Камелия. Виж как се галят с Камелия!

kamelia-lusi

Люси грабва ръката на недосетливата Камелия и разгорещено търка с нея корема си

Сухият режим в Къщата тормози двете гълъбчета. Дяковска е истински изобретател и върти какви ли не номера, за да си изпроси ласки от Камелия! Двете шушукат край кревата, на който Камелия се е изтегнала – разхвърляна  под завивките! – и съзерцава разголения корем на Люси. Гласовитата плевенчанка, която постоянно провокира с поведението си принудителното въздържание в къщата на VIP-брадърите, този път е решила да се изфука с интересен татус. От чуруликането й не се разбира нищо, но мадамата стяга мускули и се опитва да направи още по-видима рисунката върху разгорещената си плът. Заплеснатата Камелия се е вторачила и май си мисли, че да разгледа татуировката е всичко, което Люси иска от нея.
– Добре, не се пъчи! – предупреждава Камелия, докато Люси продължава да нарежда непонятни думички с нервен шепот. Ех, Камелия!!! Недосетливо момиче! Люси губи търпение, хваща ръката на любимата си и започва да разтрива коремчето си с нея.
Камелия влиза в час! Вие какво чувате от размазания аудиозапис? Не ви ли звучи ей това:
– Да де, ще си легнем!
Че какво друго да е. Ъгълчето, където е “семейният” креват, този път е празно откъм чуждо присъствие. Не се знае кога ще цъфне някой от съквартирантите, затова двойката трябва да побърза с ласките. И какъв всъщност беше татусът на Люси? Няма  значение.
http://youtu.be/382KqI19rtw

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар