Закачките на Люси и Камелия взеха връх (ВИДЕО)

Гласувайте за статията

Днес двете чаровници се награбиха пред очите на останалите

 

Люси става много напориста към приятелката си в Къщата. Камелия от своя страна не спира да я провокира и да я дразни. Двете се чудят как да удовлетворят страстта си, а диетата, на която са подложени по принуда е много мъчителна за тях, пише Kliuki.bg. Певицата и половинката й почти окончателно забравиха за камерите, че дори и за останалите съквартиранти.

Двете палуват пред очите на съквартирантите

Двете палуват пред очите на съквартирантите

Днес пред очите на Златка, Люси дръпна Ками и я притисна горещо до тялото си. После ръцете им заиграха, но се усетиха и спряха…Останалите звезди с интерес наблюдават свалките между тях, които скоро съвсем ще взривят напрегнатата от липса на ласки атмосфера във „ВИП Брадър”. Те се закачат и на моменти стигат до крайности, които не останаха незабелязани от по-верните фенове на предаването. На ръба са и съвсем скоро ще захвърлят всички задръжки.

Преди ден Дяковска дори нападна в гръб партньорката си и уж на шега се сборичкаха в хола. Изцъклените погледи на околните не ги разтревожиха и във възбудата си момичетата се пренесоха на двора, където започнаха да се опипват. Люси дори стигна до най-интимното кътче на „принцесата” и тя подскочи като ужилена, а след това избяга и започна истерично да се смее…, а ако беше останала, какво ли щеше още да последва…Има още малко време до края на шоуто и като нищо ще станем свидетели и на тази палава развръзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Закачките на Люси и Камелия взеха връх (ВИДЕО)”

  1. Ximena Ximenita

    Ное. 03. 2012

    opa daviate momi4eta samo taka.

    Reply to this comment

Добавете коментар