Люси Иларионов уреди протежето си в щатска продукция

Гласувайте за статията

Мадамата с дръпнатите очи с амбиция да покори Холивуд

Люси Иларионов уреди протежето си в щатска продукция

Люси Иларионов уреди протежето си в щатска продукция

Любовницата на режисьора Люси Иларионов – Ани Хоанг, се намърда с роля в US продукцията „Спокойното езеро 4″. Хорър комедията се снима в момента у нас.

Българо-виетнамката, която Иларионов вкара в леглото си след развода си с модела Преслава, уж преминала успешно през два кастинга, преди да получи одобрение да се присъедини към снимките в студиата в Долна малина. Близки до снимачния екип обаче твърдят, че Ани Хоанг получила роля с протекциите на режисьора Иларионов, който се ползва с уважението на продуцентите от UFO.

Епизодични роли в същата продукция щели да запишат още брадърката Зара и звездата от „Стъклен дом“ Яна Маринова.

Двамата влюбени не пропуснаха да обсъдят новата песен на певеца Крум, който напоследък тотално изпростя. Текстът на „Прасенце касичка“ е толкова вулгарен, че и най-разкрепостените почитатели на фолка изразиха неодобрението си в интернет.

Парчето започва със стиха „Ей, ти, не гледай мръсно, ей ще заченеш бързо“. След като изразява симпатиите си, лирическият герой се заканва, че ще налети на дамата, но ако го пуснат в заведението. Защото таксата за вход на клуба не е по възможностите му. Човекът е дошъл с метрото.

„Кой е пълен с пари, по един и два на дребно. В джобовете ми бръкни, намери късмета си! Кой е пълен с пари,касичка прасе донесох, колко ресто ми дължиш – щедър съм, свободна си“, пее изпълнителят.

Според мнозина въпросното парче щяло да стане хит, но ако Крум го бил пуснал преди десетина години. Тогава можело да бъде силна конкуренция на „Само да те гепна, Радке, дънките щи цепна“ и „Селската баня, ох, кеф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар