Люси Иларионов се изгаври с Моника след обира: Тя пак ще си заработи парите! (Вижте как я унижи)

Гласувайте за статията

Люси Иларионов се подигра с Моника Валериева след обира в дома й

Люси Иларионов е категоричен, че не злобее след вестта за обира в дома на Моника Валериева.

Както е известно, режисьорът на десетки видеоклипове имаше яростна битка с манекенката, която завърши в съда – тя заведе дело за клевета заради думите му във „ВИП Брадър“, че си изкарва прехраната с най-древната професия. Неотдавна стана ясно, че Валериева е изгубила делото на първа инстанция и Иларионов е оправдан.

По-рано днес Моника написа, че имало хора, които злобеят и се радат, че тя е обрана. Валериева за пореден път декларира, че си изкарва хляба (или по-скоро хайвера) почтено – с много труд, а не от дотации на щедри мъже, каквито слухове от години се носят.

Люси Иларионов и Моника Валериева

Снимка: BLife

„Не съм от хората, които се радват, когато на някой му се случи нещо лошо. И аз съм обиран, страшно е неприятно, макар че при мен няма такива размери на щетата. Каквото и да казвам за Моника Валериева, е излишно…Хората сами си правят изводите. Явно много работи момичето, щом в дома си съхранява пари и бижута за половин милион. Но да не се притесняваме толкова за нея – тя пак ще работи. Нека се притесняваме за нормалните хора, които за цял живот усилен труд не могат да спечелят толкова. И за пенсионерите, които бедстват с по 200 лева пенсии. За тях пишете, а не за милионите, секс играчките и бельото на тази госпожица“, заяви Люси Иларионов, предават от Blife.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар