Люси Иларионов разсипа Светлана и Моника: Едната тъпа, другата лека! (Видео)

Люси Иларионов разсипа Светлана и Моника: Едната тъпа, другата лека! (Видео)
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов буквално разсипа с коментарите си двете плеймейтки

Люси Иларионов нарече Моника Валериева „парантия“

Люси Иларионов разсипа с коментарите си Светлана Василева и Моника Валериева. Режисьорът на клипове за поп фолка от самото си влизане във ВИП Брадър си спечели неодобрението на плеймейтките заради доста острия си език. И фактът, че не си премълчава какво мисли за тях.

liusi monikaЕпизодът снощи обаче определено мина всякакви граници, категорични са зрителите. Люси съвсем не успя да сдържи негативното си отношение особено към Моника и в разговор с Катрин Вачева я нарече в прав текст „парантия“.

До тежките думи се стигна след разговор, тръгнал от обсъждането на Светлана Василева. Люси и Катрин коментираха, че Гонзовица била изключително безхарактерна, а в хода на разговора Иларионов дори я нарече „тъпа и безхарактерна“.

„Но поне не е парантия като онази, другата“, изтърси възпълничкият режисьор. Като е повече от ясно, че визираше точно Валериева. Коментарите между него и Катрин за любовницата на Валери Божинов станаха още по-груби, особено в момента, в който Вачева заяви, че след участието на Моника във ВИП Брадър цената й ще се вдигне.

Очевидно говорейки за слуховете, че Валериева заработва като момиче на повикване. „Аз знам за нея такива неща, че свят да ти се завие“, изкоментира афектираният Люси.

А повод за обидите към Моника стана излъчено видео, в което моделката реди доста сериозно както характера на Люси, така и визията на Катрин. „Какво й има на веждите, прилича на травестит“, заяви Моника по адрес на Вачева. И продължи с приказките за Люси: „Не знам коя жена може да го изтърпи него, има отвратителен характер“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар