Люси Иларионов потвърди: Моника Валериева е платена! (Видео)

Люси Иларионов потвърди: Моника Валериева е платена! (Видео)
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов унижи публично Моника Валериева, обвинявайки я, че работи най-древната професия

Люси Иларионов в прав текст потвърди слуховете, че Моника заработва като платено момиче

Люси Иларионов унижи жестоко Моника Валериева. Възпълничкият режисьор нападна моделката, с която имат отколешен конфликт и в прав текст потвърди слуховете, които се носят за нея от месеци. А именно – че заработва като платено момиче, а клиентите й са най-вече в чужбина.

Люси Иларионов унижи жестоко Моника Валериева

Люси Иларионов унижи жестоко Моника Валериева

Думите му дойдоха в изблик на гняв след поредния скандал между него и моделката. С която очевидно не се разбират още от началото на престоя им във ВИП Брадър. „Знам толкова неща за нея, на каква се прави“, беснееше Люси пред Джино.

След което направо му каза, че Валериева работи най-древната професия и всички в София го знаят това. В последствие Иларионов потвърди думите си и по време на номинациите, в които отново заяви, че номинира нея, защото не харесва това, с което се занимава и начина, по който си изкарва парите.

И на въпроса на ВИП Брадър дали говори за проституция, режисьорът потвърди. Това, което Люси не знаеше е, че думите му ще бъдат излъчени и Моника ще ги види. Това обаче не го смути особено, а бившата любовница на Валери Божинов изглеждаше доста ядосана от думите му.

„Ще те запозная с приятеля ми, Люси“, заяви Валериева, очевидно в опит да се защити от обвиненията на режисьора. Които самата тя провокира с фукането си как един от любовниците й е подарил Бентли, понеже бил много влюбен в нея.

„Кой ти подарява Бентли просто ей така“, категоричен беше Люси, а Джино, Гъмов и Здравко се съгласиха с думите му.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар