Люси Иларионов пак се ошишка (Режисьорът гони 120 кила – Снимка)

Гласувайте за статията

Люси Иларионов  си беше върнал елегантната фигура, сега отново дебелее

Люси Иларионов ударно е започнал да шишкавее. Явно, че режисьорът, който потроши повече от 10 хиляди евро за да влезе във форма е на път да загуби в борбата с излишните килограми.

Според вестник „Уикенд” половинката на Ани Хоанг съвсем му е отпуснал края. Обзавел се е пак с шкембе и си е върнал част от предишните сланинки. Които с много усиля успя да свали благодарение на съвременната медицина.

Люси Иларионов пак се ошишка
Снимка: Хотнюз

Люси се реши на смела крачка като преди четири години се подложи на операция в съседна Турция. Тогава той бе в изключително тежко здравословно състояние. Куп сериозни болести си докара на главата с излишното си тегло. А освен това  и трудно се предвижваше.

В южната ни съседка в една от елитните  им клиники Иларионов бе опериран като му отрязаха част от стомаха. Последва рехабилитациионен курс и той се върна в България. Заради намаления си обем на хранителния орган Люси не можеше да се храни с обилни количества храна. А само по-малко. Вследствие на това отслабна доста бързо. А някои твърдяха, че много скоро ще си върне фигурата от преди да напълнее. Но за беда започна да прилича на старец защото кожата му се отпусна и набръчка.

За съжаление към днешна дата можем да установим, че през последната година кове кантара на 120 кг и е отново с предишните си габарити, предават от hotnews.bg.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар