Люси Иларионов отново във форма (Връща си визията на секссимвол – Фото)

Люси Иларионов отново във форма (Връща си визията на секссимвол – Фото)
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов е на път да възвърне визията си на секссимвол от преди години

Люси Иларионов свали 80 кг само за 6 месеца

Люси Иларионов отново е във форма. Режисьорът е свалил цели 80 кг за по-малко от половин година и вече е максимално близо до визията си, с която побъркваше момичетата преди години, докато беше част от момчешката група Ъп Даун.

Люси Иларионов се втали

Люси Иларионов се втали

Радикалната промяна във външния вид на известния режисьор настъпва след като среща своя приятел актьорът Христо Мутафчиев, който му препоръчва болницата в Анкара „Гювен“.

След операцията, извършена от проф. д-р Гьокхан Яджъ, в продължение на половин година Люси Иларионов се подлага и на много строг режим на хранене, като през първия месец приема основно пюрета и течности, след което постепенно преминава към нормална храна. Резултатът е изумителен – близо 80 килограма за по-малко за 6 месеца. „Реших да се подложа на такава операция, защото имах куп заболявания, свързани със свръхтеглото ми – диабет, високо кръвно, увеличен панкреас, рефлукс.

Преди се будех нощем през 40 минути, сега спя по 10 часа непробудно. Задъхвах се по стълбите, не можех да изкача 5 етажа.

Преди имах кашлица, сега дишам с пълни гърди. Вече ходя по 10 километра на Витоша“, разказва Люси Иларионов.

Той добавя, че е отминало времето, когато се е хранил с огромни порции първо, второ и трето. Преди операцията пазарувал дрехи само от “Грамадан”. Сега с приятелката му певицата Ани Хоанг обикалят заедно магазините. „Промяната в живота ми е в движението. Подобри се и сексуалният ми живот, след като от 186 стигнах до 106 килограма“, усмихва се Люси. Целта му е да стане 80 кг, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар