Люси Иларионов напълно неузнаваем – свали 60 кг (Фото + Видео с новата визия)

Люси Иларионов напълно неузнаваем – свали 60 кг (Фото + Видео с новата визия)
5 (100%) 1 vote

Люси Иларионов е на път да си възвърне манекенските размери

Люси Иларионов вече е отслабнал с 60 кг

Люси Иларионов е напълно неузнаваем! Режисьорът е свалил цели 60 кг от теглото си и това се вижда ясно на снимачната площадка на първия клип на любовника на Софи Маринова – Гринго.

Люси Иларионов свали 60 кг

Люси Иларионов свали 60 кг

Кадрите са от заснемането на клипа „Моят рай“, където се вижда, че Люси се е стопил наполовина, след операцията, която претърпя в турска клиника през май 2016. Тогава лекарите изрязаха стомаха му.

Вижда се, че режисьорът е видимо по-енергичен и много жизнен. Той се подложи на здравословна диета и заяви, че до декември месец ще редуцира теглото си до 80 килограма.

Люси и екипът му са снимали „Моят рай“, на устието на река Камчия. Говори се, че ромската перла се е бръкнала доста, за да може да направи любимия си новата звезда в чалга бранша. За снимките е използван роял на стойност около 5 бона. Няколко мощни вълни залели музикалното бижу, което след това то се оказало негодно за употреба, споделят хора от екипа на Иларионов, предават от hotarena.net.

Фенките на Люси, които го помнят от периода му в момчешката банда Ъп Даун, пък се надяват любимецът им да възвърне секси визията си от тогава.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар