Люси Иларионов на крачка от старата си секси визия (Режисьорът свали 90 кг – Фото)

Люси Иларионов на крачка от старата си секси визия (Режисьорът свали 90 кг – Фото)
4 (80%) 1 vote

Люси Иларионов се е вталил до неузнаваемост с диети и фитнес

Люси Иларионов се втали до неузнаваемост. Режисьорът стори немислимото и вече няма нищо общо с дебеланкото, който беше само преди една година. В момента Иларионов е с цели 90 кг по-слаб и изглежда повече от добре. Нещо повече, той е съвсем близо до старата си секси визия, с която побъркваше момичетата докато беше част от бой бандата Ъп даун.

Люси е щастлив, че вече кантарът показва под 100, макар че е амбициран да стигне до оптималните 85. Невероятната промяна се дължи на операцията, която претърпя в турска болница, където бе изрязана част от стомаха му, който остана с размери като на бебе. Любовта му с по-младата от него Ани Хоанг допълнително го амбицира да се реши на подобна сложна, но ефикасна операция.

Люси признава, че е много мотивиран от отслабването си и съжалява, че в миналото е позволил да напълнее толкова много.

Люси ИларионовВ края на миналата година певецът влезе и във фитнес залата. Специалният хранителен режим и редовните тренировки веднага се отразиха на физиката му – освен че се втали, сега вече стяга и мускулите. В интервю за „Таблоид“ наскоро Иларионов разказа, че спазва специален хранителен режим и изцяло е променил навиците си. Здравословните му проблеми са изчезнали и вече се чувства жизнен и енергичен.

Съобразно новата реалност Люси изцяло е подновил гардероба си. Ясно е, че всичките му предишни дрехи вече му стоят като на закачалка и не може да ги носи. Затова сега, когато тежи около 95 кг, пеещият режисьор си е набавил доста по-вталени дрехи. С част от тях Люси Иларионов се сдоби в компанията на своята любима Ани по време на скорошното им пътуване в Дубай, предават от hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

1 коментар to “Люси Иларионов на крачка от старата си секси визия (Режисьорът свали 90 кг – Фото)”

  1. Amber

    мар. 09. 2017

    HejsanLäs Lena Sundströms bok om &qeln;väroduts lyckligaste folk" innan du flyttar. Det finns mer i Danmark än snygg design, smörrebröd o Tivoli…..

    Reply to this comment

Добавете коментар