Люси Иларионов изненада Ани Хоанг за РД (Вижте какво парти й спретна)

Гласувайте за статията

Люси Иларионов спретна уникално парти за РД на Ани Хоанг, годеницата му онемя от изненада

Люси Иларионов успя да смае годеницата си Ани Хоанг. Продуцентът й подари нестандартно парти за рождения й ден. Певицата онемя от изненадата и се налудя като дете.Ани Хоанг 1Ани Хоанг

На 1 август Ани Хоанг навърши 25 лета. Люси обаче й обяснил, че няма време за празненства. А трябва усилено да работи.

Половинката на продуцента понацупила джуки. Но се съгласила от немай къде да го придружи на снимачната площадка. Където течели снимките по новия му клип.

Голяма била изненадата за рожденичката когато двамата се озовали на картинг писта. Там ги чакали всичките им приятели. Които посрещнали Ани с „Хепи бъртдей“, научаваме от електронното издание slava.bg.

От лошото настроение на Ани Хоанг не останало и помен когато видяла подготвения сюрприз. Всички гости и самата рожденичка яхнали автомобилчетата. И започнала щура надпревара. Пистата била огласена от много глъч и смях.С часове продължили да се блъскат с количките. Ани признава, че за първи път от дете има такъв шеметен рожден ден.

После купонът продължил до късно с много музика и танци. Гвоздеят в програмата била празничната заря. С която отбелязали личния празник на певицата. Като на някоя холивудска звезда изпълнителката с виетнамски корени чукна четвърт век.

Скоро любимият й призна, че Ани Хоанг ще е негова съпруга. Очаква се след като Люси се справи с килограмите и със здравословните си проблеми двамата да вдигнат пищно сватбено тържество.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар