Люси Иларионов влиза в затвора заради Моника Валериева (Вижте как го закопчаха)

Гласувайте за статията

Люси Иларионов си направи шега с Моника Валериева, появи се с белезници в съда

Люси Иларионов влиза и в затвора заради Моника Валериева. След като режисьорът миналата година се изказа по адрес на моделката, че си заработва допълнително, като предлага компания срещу заплащане, тя се ядоса и го изправи на съд. Той пък от своя страна цъфна с белезници и оковани ръце и крака пред съдебната зала, облякъл и оранжев гащеризон.

Появата на Люси, като някой опасен престъпник в съда, разбуни духовете и втрещи всички присъстващи там. Нещо повече — музикалния режисьор провокира и някои въпроси, относно странния си външен вид.

Костюмът на Люси си бе своеобразна подигравка към Моника Валериева, чиято репутация е обсъждана публично от години. Имиджът на моделката открай време не е искрящо бял, като й приписват афери с не един и двама популярни спортисти.

И не само.

И докато на тези подмятания Валериева не се обиждаше особено, коментара на Люси, който повтори онова, което родния хайлайф не спира да обсъжда, бе счетен от нея за лична обида и тя го заплаши, че ще се видят в съда. Скандалът между двамата стигна до съдебната зала, а Моника насъска адвокатите си срещу режисьора, пише „ПИК“.

В отговор на атаката, Иларионов се появи в оранжев затворнически гащеризон и с оковани ръце и крака. Той е бил докаран до съда от шофьор, тъй като бил възпрепятстван, за да се придвижи сам.

Люси Иларионов се окова в белезници заради Моника Валериева

Люси Иларионов се окова в белезници заради Моника Валериева

Прави впечатление, че режисьорът е започнал да се възстановява от тежката операция, която преживя преди няколко месеца. Неотменно до него бе и приятелката му Ани Хоанг, която го обгрижваше трепетно.

Lusi

Миньончето, което е сред популярните млади звезди на „Пайнер“ не се откъсна от половинката си и за секунди. Ани бе тази, която бе неизменно с него и на операцията в Турция, и сега пред съда. Моника Валериева от своя страна, не се яви на делото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар