Люис Хамилтън си връща Никол Шерцингер! Поиска й ръката пред целия свят

Гласувайте за статията

Люис Хамилтън предложи брак на Никол Шерцингер пред целия свят

Никол Шерцингер лъсна пияна и раздърпана преди ден на фестивала Коачела, предизвиквайки истинска истерия. А причината за вълнението около нея, бе фактът, че бившия й годеник, й поиска ръката пред цял свят.

От две години певицата е щастливо обвързана с Григор Димитров и връзката им изглежда доста сериозна. Той я доведе няколко пъти в България, а самата тя го представи на семейството си още в края на 2016.

Всичко това обаче не спря бившия й годеник, автомобилния състезател Люис Хамилтън да й поиска ръката пред цял свят. Той използва социалните мрежи, за да се обясни на бившата си годеница в любов и да й признае, че още иска да се ожени за нея.

Това доведе и без това изнервената певица до ръба и тя се срина на музикалния фестивал. Никол не е отговорила на публичното предложение на бившия си, но мнозина от приятелите й твърдят, че доста тежко е преживяла новината.

„Никол му посвети 8 години от живота си. Чакаше той да узрее за брак, надяваше се, но това не се случи. И сега, когато най-накрая откри някой, който я прави щастлива, Люис отново разби сърцето й, като й поиска ръката. Нищо чудно, че е неадекватна“, коментират приближени до двойката.

Самата Никол Шерцингер досега не е коментирала новината. Но Люис Хамилтън използва социалните мрежи, за да й се обясни в любов пред всички. Той сподели видео с нейна песен, а в клипа написа „Никол често я пееше, пееше заедно с мен. В добрите времена!“.

Люис Хамилтън се обясни в любов на Никол Шерцингер пред цял свят

Люис Хамилтън се обясни в любов на Никол Шерцингер пред цял свят

Спортистът призна също така, че тъгува по бившата си, а след пламенното обяснение в любов, близки до него споделят, че дори й е поискал и ръката в социалните мрежи. Съдейки по реакциите на певицата, вероятно тя още е в шок, след случилото се.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар