Людмила от „Ергенът“ се изложи в „Последният печели“! Вижте позорното й представяне (ВИДЕО)

Една от най-малко харесваните участнички в „Ергенът“ – Людмила Костадинова, се е пробвала и в друго предаване, в което обаче трябва да се покажат познания в различни сфери. Става въпрос за куиза „Последният печели“, излъчван по БНТ с водещ Орлин Горанов.

Люси е участвала преди 2 години, като е отишла в студиото заедно с родителите си, които да я подкрепят. Представя се като собственик на онлайн магазин за дрехи, а майка й е убедена, че щерка й ще спечели благодарение на чара си.

Людмила обаче отпада още на първи кръг в конкуренция с останалите трима участници, като единствено тя не успява да отговори на нито един въпрос. Макар в куиза да бяха предвидили и специален кръг „Дрехи“, за да може и тя да се включи в отговорите, Люси дори в тази категория не успя да се изяви. Водещият Горанов на няколко пъти опита да я подкани, че е „време да се събуди“ и да покаже знания, но това така и не се случи.

Нейните 0 точки директно я елиминираха още в първия етап и така тя напусна „Последният печели“, без да отговори на нито един въпрос. Попитана от водещия защо се е представила толкова слабо, Людмила отговаря, че просто останалите трима участници били много по-бързи в натискането на бутона.

Само ще припомним, че по време на импровизирания куиз в „Ергенът“ именно Людмила бе тази, която най-много критикуваше Алекс Гърдева заради липсата й на знания.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.