Людмила Захажаева хвърли бомбата: В Биг Брадър внасяха дрога за някои съквартиранти! (Вижте скандалните й разкрития)

Людмила Захажаева хвърли бомбата: В Биг Брадър внасяха дрога за някои съквартиранти! (Вижте скандалните й разкрития)
5 (100%) 1 vote

Людмила Захажаева направи скандални разкрития за живота в Биг Брадър Most Wanted

Людмила Захажаева разкри, че в звездната Къща се е внасяло дрога

Людмила Захажаева хвърли бомбата за престоя си в Биг Брадър Most Wanted. Устата рускиня направи скандални разкрития за престоя си в звездната Къща. Пред камерите на На кафе тя обяви, че в Нови хан било с алкохол и дрога. Думите й оставиха безмълвна водещата Гала, която кратко коментира, че не може да се говори по въпроса, защото няма информация за това.

В „На кафе” успяха да заметат и друг скандал, който Захажаева забърка. Тя директно обяви война на коментатора Антон Стефанов, когото определи като жълт журналист.

Според нея коментаторите на Гала са виновни за победата на Джино в играта, като са омаловажили решението му да пренебрегне образованието си и не са критикували нежеланието му да чете.

Людмила ЗахажаеваКато чу думите й, Гала веднага побърза да пусне реклама и така не даде възможност на Стефанов да се защити. И Динко, и Джино лъжат непрекъснато, бе категорична още съквартирантката, която похвали интелигентността на Фънки. Луна преди време също обяви в ефир, че Коцето директно й признал, че е наркоман, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар