Людмила Захажаева отказа Биг Брадър Ол Старс заради Ваня Червенкова

Гласувайте за статията

Устата Людмила Захажаева изпадна в ужас от Ваня Червенкова и отказа да влезе в „Биг Брадър Ол Старс“

Людмила Захажаева, майката на журналистката Албена Вулева се дърпа. Не иска да участва в новото издание на „Биг Брадър Ол Старс“. Продуцентите се надяваха да нажежат атмосферата в риалити формата на звездите, като срещнат двете върли врагини Ваня Червенкова и Людмила Захажаева.

Людмила Захажаева

Людмила Захажаева

Вяня Червенкова

Вяня Червенкова

Само, че едва ли ще видим техния титаничен сблъсък, както преди време се заканваха една на друга. Според последните клюки Захажаева се е уплашила и не ще да кръстоса шпага с известната бизнес дама.

Ваня Червенкова съди рускинята и нейната дъщеря, заради обида, която бе публикувана по неин адрес в един интернет сайт. А делото ще е през ноември.

Най-сигурните звезди, които на 15 ноември ще се съберат под покрива на Къщата в Нови хан са „острият език“ Соня Колтуклиева, Ваня Червенкова, поп певицата Йоана, плейбоят от “Къртицата“  Борислав Атанасов и Марияна Попова. Естрадната изпълнителка участва в сезон 2012 на „ВИП Брадър“. Преди време певицата нашумя с интимен скандал с Президента Георги Първанов.

Още един ВИП съквартирант е поканен да влезе в „Биг Брадър Ол Старс“. Това е Лорд Евгени Минчев. Само, че „паркетният лъв“ настоявал за астрономически хонорар от 75 бона. Именно заради това продуцентите и Евгени Минч. не са стигнали още до споразумение. Според слуховете излезли от кухнята на формата май множко им се виждала такава сума дори за ВИП персона, като българския Лорд.

За съквартиранти са спрягани още Елена Кучкова, Златка Райкова, но за тези  персони не било сигурно.

Най-сигурно е, че Стефан Манов-Тачо няма да бъде сред звездите, които ще влязат в Къщата. Съпругът на Жени Калканджиева бил зачеркнат от списъка, заради вироглавия си нрав. Представителите на Нова тв още помнят какви главоболия си създадоха с непокорния пияница Тачо и сега не искат да чуят за него.

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар