Людмила Захажаева – лошо копие на Лили Иванова (Вижте как се обезобрази с пластики – Снимки)

Гласувайте за статията

Людмила Захажаева стана бледо копие на Лили Иванова, майката на Вулева се обезобрази с пластики

Людмила Захажева дава мило и драго за да прилича на Лили Иванова. На последните елиминации на БИГ Брадър майката на Албена Вулева се появи в студиото да я защитава и втрещи с визията си като се бе облякла досущ като естрадната прима.

Колаж: ХотАрена

Рускинята се бе накиприла с дантелени ръкавици. И то от тия с отрязаните пръсти. Каквито певицата обича да носи, но по време на концертните си изяви, предават от електронното издание за светски новини hotarena.net.

Какво да кажем за прическата на Захажаева. Която е едно към една с тази на естрадната легенда. С този отрязан бретон и сламен цвят досущ мяза на близначка на най-обичаната българска изпълнителка. Но с едно уточнение, че лицето на устата рускиня е с много повече бръчки и е нагънато на пластове от нескопосани пластични корекции. Направо са я обезобразили некадърни хирурзи, смятат зрителите на риалити формата.

Да припомним, че Лили Иванова макар да е спорна истинската й възраст наближава 80 години. А майката на Албена Вулева е доста по-млада от певицата и е на 65. Но външния й вид изобщо не е в полза на рускинята, която е родена в Санкт Петербург.

Снимка: Фейсбук

Не случайно Валентин Кулагин я нарече „Лили Иванова качена на трактор” с ръкавици, които са й малки и с чанта от килото. Така гримьорът описа лошото копие на естрадната прима. Като сподели, че поведението на Захажаева  може да се смята за патология.

Снимка: Фейсбук

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар