Людмила Захажаева зашлеви Джино: Сакат, инвалид, държи се като умряла котка! (Вижте как го реди)

Гласувайте за статията

Людмила Захажаева не крие огромната си неприязън към Джино

Людмила Захажаева изсипа куп обиди по адрес на победителя в Биг Брадър Most Wanted

Людмила Захажаева не харесва Джино и не го крие. Майката на Албена Вулева беше сред най-колоритните участници в Биг Брадър Most Wanted, спечелен именно от бившия на Джена. Който се оказа и персона нон грата в звездната къща.

Захажаева беше сред най-върлите му критици и не скри изненадата си, че именно той спечели формата. В откровено интервю за вестник „Шоу“ тя го нарича с доста обидни епитети като „инвалид“ и „сакат“ са най-меките от тях.

Людмила Захажаева„Този човек е без качества. Той наистина е обикновен шофьор, в Чикаго е известен с неприятни изяви, сега се преселил в България за лечение и за работа. Дава тук апартаменти под наем и сега май ще участва пак в някакъв формат. След като си живял толкова години в Америка и не знаеш националния им празник, то той се излага по най-грубия начин.

И така да се гордееш, че не си чел и че всичко, което ти е нужно, си придобил… Ма той дори мотор не може да кара, той е инвалид, сакат! Когато при нас имаше сериозни скарвания, той не взимаше участия никога. По цели дни лежеше свит с подозрително присвити очи в ъгъла като умряла котка! Неговото присъствие в Къщата е никакво!

Гордост няма, след като една от жените го нарече жиголо и той съвсем спокойно го прие. Сигурно не за първи път го назовават по този начин“, реди устатата рускиня.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар