Любо Нейков показа 10-годишната си дъщеря (Вижте колко порасна Анни – Снимки)

Гласувайте за статията

Баща-мечта е актьорът, дъщеря му Анна е най-голямата му слабост

Любо Нейков, който се появи в последния сезон на „Откраднат живот” където играе грижовен баща е такъв и в живота, а не само във филма или на сцената.

Дъщеричката му Анна вече е на 10 години. Малката госпожица порасна и въпреки, че баща й я държи настрана от прожекторите вече започва все по-често да се хвали с нея и да я показва в социалните медии. Като споделя, че момиченцето има актьорски заложби.

Принцесата на татко порасна

Комикът носи на ръце Анни, като се грижи наследничката му да получи възможно най-добрите аспекти в живота. Сладураната учи в най-престижното и скъпо училище у нас – френския лицей „Виктор Юго”.

Школото дава отлична подготовка на възпитаниците си, но не е по джоба на всеки. Обучението в него е напълно платено и родителите , които са пратили децата си там плащат по десет бона за една учебна година. Като в тази сума не влизат разходите за различни кръжоци и ред други извънкласни занимания.

Ако завърши 12 клас във френския лицей за Анна баща й ще е похарчил 120 хил лева за образованието й, което другите деца получават  напълно безплатно. Освен това дъщерята на актьора посещаваше и забавачницата към лицея, таксата за която е малко по-ниска – 9410 лв.

Но явно инвестицията си заслужава защото средата, в която учи детето е повече от елитна и тя е заобиколена само от наследници от родния и чуждестранния елит. Личен шофьор вози Анни на училище, а понякога и майка й.

Анни е най-голямата слабост на татко
Снимка: ПИК

Семейството обитава разкошен имот на ул.”Оборище” на партерен етаж. Към който има и двор, където малката принцеса разхожда домашен любимец от породата йоркширски териер, който получила като подарък скоро за отличния си успех в училище, предават от ПИК.

 

 

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар