Любо Бентлито и Ники М. на нож заради плеймейтка (Политикът плаши вратаря с бой)

Любо Бентлито и Ники М. на нож заради плеймейтка (Политикът плаши вратаря с бой)
5 (100%) 1 vote

Любо Бентлито заплаши Ники Михайлов със саморазправа

Любо Бентлито заряза Елена Кучкова заради секс бомбата Анджелина

Любо Бентлито и Ники Михайлов са на нож заради нова родна секс бомба. Става въпрос за актуалната фолк певица и плеймейтка Анджелина Атанасова. Която преди няколко месеца изкара страстна афера с вратаря.

За разлика от друг път обаче, не той бил този, който сложил край на връзката.

Любо Бентлито и Ники Михайлов на нож заради красавицата Анджелина

Любо Бентлито и Ники Михайлов на нож заради красавицата Анджелина

Хубавицата първа му била шута при това докато той още бил хлътнал по нея. Тя обаче предвидливо решила да заложи на сигурното и го заменила с много по-перспективния Любо Бентлито. Анджелина така завъртяла главата на Николов, че той на бърза ръка зарязал Елена Кучкова, с която имаха бурна връзка известно време и я заменил с Атанасова, която е далеч по-добър избор.

След врътката, Ники Михайлов се оказал най-прецакан, защото не е свикнал да го зарязват така позорно. С наранено его и самочувствие, той започнал да подлага бившата си изгора на същински тормоз. Не спирал да й звъни и да й пише, докато тя е с Любо и не иска и да си спомня за него.

Това подразнило истински Николов и в изблик на гняв сложил Мамин Ники на мястото му, заявявайки му да спре да се занимава с Анджелина, ако не иска да му се случи случка, предават от Hotarena.net.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар