Любов ли бе! Благой си татуира името на Златка (Вижте как я изненада за годишнината им – Фото)

Гласувайте за статията

Моделката и футболистът са заедно от 2 г въпреки, че им предрекоха бърза раздяла

Златка Райкова и Благой Георгиев днес празнуват 2 годни от началото на романтичната си любовна връзка. Моделката написа прочувствено послание към половинката си в социалната мрежа, след като се трогна  от любовния татус, с който той я изненада.

Русата красавица, която дари любимия си със син, който носи неговото име има чувството, че винаги е била с Благо. Тя споделя, че преживяванията, които имат заедно като двойка някои не са преживяли за цял живот.

Златка признава, че повечето хора не са повярвали, че връзката им може да има щастлив завършек, но заедно са доказали, че продължават напред още по-сплотени, напук на хорската злоба.

Златка Райкова получи огромен букет от красиви рози послучай 2-та годишнина
Снимка: Инстаграм

Младата майка завършва посланието си с думите: „Нали знаеш, Аз и Ти с нашите прекрасни деца ❤️ Ти си моята ЛЮБОВ, моя най-добър приятел, нашия любящ татко ❤️❤️❤️Обичам те, любов❤️❤️❤️”

Снимката, която Златка Райкова публикува в социалната мрежа в чест на втората им годишнина показва как я е изненадал Благо. Още когато моделката е на фризьорския стол да се подготви за празника получава от любимия си огромен букет от красиви рози, а на лицето й грее усмивка от щастие.

Татуса на Благой Георгиев
Снимка: Инстаграм

Още по-голяма била изненадата за нея когато видяла новия татус на Благой Георгиев, който си татуирал името й Злати и 13.08. 2018 г и така е увековечил датата, на която са станали двойка и ако се съди по любовта им ще са заедно за винаги.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар