Любовта с Диляна Попова подмлади Блатечки (Актьорът отново заприлича на секссимвол – Фото факт)

Гласувайте за статията

Диляна Попова се отразява благотворно на Асен Блатечки.

Популярният и все по-привлекателен с възрастта актьор привлече вниманието на феновете си със снимка, на която изглежда драстично променен, и то в положителна насока. Припомняме, че плейбоят си наложи да напълнее, за да може да изиграе успешно ролята на видния български политик Атанас Буров в хитовата лента „Останалото е пепел“, където на всичкото отгоре си партнира с новата си стара възлюбена. 15-те килограма в повече се оказаха постижима цел за сексапилния мъжкар и той се справи блестящо с поставената задача. Съвсем естествено е след това суетният Асен Блатечки да бърза да влезе отново в перфектна форма.

Диляна Попова явно има главна заслуга за физическия катарзис на актьора. Извънредното положение в страната принуди разумните членове на обществото да си стоят вкъщи, сред близките си, така че в момента и двамата влюбени не му отстъпват по изолация. Оказва се, че времето, прекарано заедно, и то на спокойствие, има невиждан ефект върху позатлъстялата физика на Асен. Последната му снимка, решена в „преди“ и „сега“, мигновено смъква няколко години от досега познатата ни визия. Кожата на лицето е свежа, липсват торбичките, както и подпухналостта, характерна за по-пълните хора. Активната почивка е изтрила и тъмните кръгове под очите му и може да се каже, че Блатечки изглежда като нов човек.

Най-вероятно Диляна е в основата на тази огромна промяна. Суетността на актьора също вече излиза на преден план и той се стреми на възвърне мускулите си. Не пропуска да се погрижи и за здравето си и както пише hotarena.net,  дори ограничава цигарите. Освен това не губи ритъм в планирането на бъдещи представления. Безспорно спокойствието на любовния фронт предвид бурното минало на звездната двойка допринася за подмладяването на един от най-популярните ни актьори.

Асен Блатечки отслабна

Асен Блатечки разцъфтя
Снимка: Инстаграм

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар