Любовницата на Шабан Шаулич лъже, че има дете от него? (+ Още разкрития)

Гласувайте за статията

Любовницата на Шабан Шаулич лъже, че има дете от него

Любовницата на Шабан Шаулич, която дни след смъртта му излезе с твърдения, че има дете от него, май лъже чий наследник е родила. Амбициозната певица Ивона Негованич — Цуца, която замисля и дует с Азис, в действителност е имала връзка с друг мъж. При това по времето, когато твърдеше, че е живяла с него.

Докато е била под наем в апартамент в Чукарица миналата година, собственичката на жилището е подала обвинение срещу нея за кражба и злоупотреба. Освен това хазяйката разкрива, че жената, която твърди, че е голямата любов на Шабан, е живеела с друг мъж. Който очевидно й е бил любовник.

„Цуца нае апартамент през февруари миналата година с любовника си Раде Чокан. Живяха заедно няколко месеца, но започнаха да се карат и да вдигат скандали. Постоянно ги слушахме как си викат един на друг и ни създаваха главоболия“, разкрива съседка на бившата любовница на Шабан. Музикантът от Виена в крайна сметка бързо си събрал нещата и се изнесъл от апартамента, докато тя останала да живее там, разкрива източник пред сръбския „Куриер“.

Певицата пък почнала да гледа котки и да ги събира, а от дома й се разнасяла непоносима миризма. Съседите се оплакали на хазяйката й, която в крайна сметка се принудила да я помоли да се изнесе от апартамента до 1 месец. Когато отишла през януари тази година да се разплатят, Цуца била напуснала, взимайки половината имущество от жилището и навъртайки невероятна сметка за ток, за ужас на жената.

Любовницата на Шабан Шаулич лъже, че има дете от него сн. Фейсбук

Любовницата на Шабан Шаулич лъже, че има дете от него сн. Фейсбук

Само няколко седмици по-късно тя заяви, че е имала връзка с Шабан Шаулич. Който й наел жилище в Белград и живеел с нея. Певицата твърдеше още, че детето й е от него.  И никога не е била с друг мъж, освен с него, пише сръбския „Свет“. Предвид скандалните разкрития за миналото й, бащинството на Шаулич е под все по-голям въпрос, коментират приближени до изпълнителя.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар