Любовникът на Златка Димитрова заби нейна двойничка (Вижте новата му – Фото)

Гласувайте за статията

Галин, с когото Златка Димитрова смени Миро, я смени с нейно пълно копие

Бургаският бизнесмен Галин Гочев, с когото Златка Димитрова имаше бурна авантюра през 2018-а, докато беше разделена с бащата на детето си Миро, изглежда най-накрая е преживял разлъката с плеймейтката и има нова тръпка, съобщава „България Днес“.

Галин показа новата си избраница в социалната мрежа за снимки инстаграм, а наблюдателни потребители веднага отбелязаха, че новата му всъщност прилича на… старото му известно гадже. „Тази жена е копие на Златка Димитрова. Приликата е поразителна. Буквално са като две капки вода. Къде я намери тази двойничка?“, коментират съвпадението във визията любопитковци.

Коя е мадамата до Галин не става ясно, тъй като той не е написал името й към снимката, нито благоволи да отговори на клюкарските въпроси. Явно Гочев си има идеал за женска красота, който безкомпромисно следва. Гочев и Димитрова признаха за връзката си миналото лято. Единствено пред „България Днес“ тогава бургазлията коментира: Близки сме със Злати, но точно колко, не е ваша работа“.

Златка Димитрова и Галин

Снимка: BLife

Симпатягата пръв сложи тяхна обща снимка в мрежата, а по-късно и сексбомбата показа клипчета, на които го прегръща страстно на брега на морето. Моделката не пропусна да демонстрира близост и с дъщерята на Галин… Но любовта и хармонията помежду им не просъществува. Клюките из светските среди твърдят, че Миро бързо резнал крилете на Димитрова със заплахи, че ако не бие шута на Галин, ще й вземе детето.

Няколко месеца по-късно силиконката обяви, че с Мирослав отново са заедно, а за Галин остана утехата, че Димитрова все пак си има двойничка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар