Любовен гуру лекува Брад Пит от измяната на Анджелина (Вижте коя новата му изгора)

Гласувайте за статията

Брад Пит се лекува от измяната на Анджелина с любовен гуру

Любовен гуру е новото гадже на Брад Пит. Според последните слухове, актьорът е хлътнал до уши по нова красавица, която е не друга, а дизайнерката на бижута на бившата му съпруга. Сат Хари Халса е добре известна сред холивудските звезди с холистичните си бижута и проповеди, а Брад явно се ползва със специалното й внимание. Двойката е била забелязана на събитие в Лос Анджелис тази събота. И съвсем не са се ограничили да си гукат приятелски.

По-рано актьорът излизаше с гениална физичка от Бостън, но явно скандалите около развода му са дошли в повече на хубавицата. От няколко седмици двойката не се е показвала заедно, а Брад е фокусирал почти изцяло вниманието си върху Анджелина и правото да получи попечителство над децата им.

Пит, освен това е съсредоточен да отбива атаките на жена си, но Сат Хари Халса изглежда е много обаятелна, щом е успяла да прикове вниманието му. По ирония на съдбата тя е и автор на бижута носени от Дженифър Анистън. И то още от времето, когато двамата с Брад бяха двойка.

Актьорът е категоричен, че във връзката им няма нищо романтично и са само добри познати. Според негови приятели обаче, двамата са имали повече от задушевен разговор. В последните месеци името му бе замесено в редица афери, но това е първата жена, за която той признава, че му е по-близка.

Що се отнася до бившата му съпруга, приятели на Анистън разкриват, че с Брад са имали безкрайно задушевен разговор в един хотел в Лос Анджелис. Но Джен е категорична, че помежду им няма да се получат отново нещата.

Брад Пит с ново гадже сн. You Tube

Брад Пит с ново гадже сн. You Tube

„Можем да сме само приятели — всичко останало е зад гърба ни“, категорична е актрисата. Самата тя наскоро се разведе с Джъстин Теру и съвсем не мисли за нова връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар