Любина на Багата ПЛАКА заради писмото на Златка! (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Любина на Багата изтърпя най-голямото унижение и не успя да сдържи сълзите си – от срам, от гняв, от обида

Любина на Багата

Любина на Багата плаче

Любина на Багата изтърпя може би едно от най-големите унижения в живота си – да гледа как бившата любовница на годеника й му се обяснява в любов пред цяла България.

Приятелката на Благой Иванов бе дошла на лайфа в понеделник да подкрепи самбиста, който бе номиниран за изгонване. Биг Брадър обаче й устрои капан, като не само прати Ники Кънчев при нея за блиц интервю, но и показа кадри, които я разтроиха. Докато излъчваха как Златка плаче и се обяснява в любов на Багата, Любина едва сдържаше сълзите си.

Любина на Багата Плеймейтката имаше мисия в Къщата, заповядана от „Боговете”. „Простосмъртната” Златка трябваше да прочете писмото, което написа на Багата, пред всички съквартиранти, включително и пред самбиста. Още когато преди седмица плеймейтката написа изповедта си, Багата отказа да я чуе.

Сега обаче по волята на „Боговете” (Люси, Камелия, Мариана, Никол и Орлин) ММА боецът бе длъжен да чуе какво има да му каже Злати. Докато четеше сърцераздирателното писмо, плеймейтката плачеше и хлипаше безутешно, но Багата остана непоклатим.

Междувременно и Любина на Багата гледаше от публиката и видимо се притесни. Зрители дори твърдят, че са видели сълзи в очите й, които се опитвала да скрие. Дали са били от жал за Златка, или от срам?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар