Любина на Багата влиза във ВИП Брадър!

Любина на Багата влиза във ВИП Брадър!
5 (100%) 1 vote

Любина на Багата влиза в Къщата на ВИП Брадър, а Златка не издържа на напрежението и напуска сама

Любина на Багата

Любина на Багата влиза при него

Любина на Багата влиза в Къщата на ВИП Брадър! Според информация на Kliuki.net, а и според подозренията на повечето зрители, гаджето на Благой Иванов ще бъде следващият съквартирант, влязъл в риалити шоуто.

„Любина на Багата ще влезе. Ще вкарат интрига покрай възродилите се чувства на Златка Димитрова и хладното отношение на самбиста към нея. Плеймейтката обаче едва ли ще издържи на напрежението и ще напусне Къщата по собствено желание.” Това коментират близки до Биг Брадър, които са убедени, че Любина на Багата е следващият коз на продуцентите.

Любина на Багата

Любина на Багата е набрала на Златка

Доказателство за това има и то се крие в телефонния разговор между самбиста и приятелката му, който бе уреден благодарение на мисията на Златка (във ВИДЕОТО по-долу след 39-ата мин). Зрителите очакваха да се излъчи диалога между двамата, но това така и не се случи. Багата и Любина си казаха по едно „Здрасти”, а на въпроса на Любина „Защо си искал да ме чуеш”, Благой отговори: „То беше отдавна, исках да ти кажа нещо, но ти вече знаеш”.

Нататък разговорът продължи, но той не бе излъчен в ефир. Според запознати записът е изрязан, защото самбистът и гаджето му са си говорили за предстоящото влизане на Любина в Къщата. То обаче засега се пази в тайна.

Другото спрягано име е това на лесбийката Божидара Бакалова. Тя обаче вече е участвала във ВИП Брадър и едва ли ще бъде поканена от ново.

Далеч по-интересно би било влизането на Любина на Багата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар