ИСТИНАТА! Бременна ли е Любина на Багата?

Гласувайте за статията

Спекулациите около детето, което очаква боеца се оказаха чиста гавра със зрителите

 

Биг Брадър сигурно е много отчаян, за да прибегне до такава гавра със зрителите пред екрана! Масовото мнение е такова, след като се разбра, че историята с детето на Багата си е чиста спекулация. За бременността на Любина все още няма официално потвърждение, а според добре осведомени, такава въобще не е налице.

Багата и Любина

Багата и Любина

След излизането на боеца от болницата двойката въобще не е бързала да се хвърля в създаването на нов живот, а дори и не е взимала подобно решение. Край на слуховете за бебе! С този факт обаче продуцентите на реалити шоуто са отлично запознати, но въпреки това преценили, че може да спретнат долна интрижка на гърба на хората, които го следят.

Бившата му Златка сподели с него слуховете отвън

Бившата му Златка сподели с него слуховете отвън

По форумите всички превъртяха след анонса на Алекс миналата вечер, че „Багата ще научи, че очаква дете”. Нищо подобно! Темата беше просто коментирана от Златка, която чула в краткия си престой навън, когато беше номинирана за изгонване, че медиите лансират версията. Говореше се, че Любина дори ще влезе в Къщата, за да обяви сензационната новина и ще се разиграе втора серия на Здравко и Христина, която ужасно е дотегнала на почитателите на формата. Трябва да знаете, че това категорично няма шанс да се случи. Багата е против и сам неведнъж натърти колко не си пада по евтините врътки за слава. Повече от ясно е, че той няма да допусне да бъде въвлечен в такъв сценарий.

От цялата работа истината е такава – бременност няма, Любина ще си чака кротко годеника навън, а Багата може и да стане баща някой ден, но още сме далеч от момента, в който ще вдигаме наздравици за такова събитие. Честито на вас, зрителите!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар