Лъсна срамното минало на Цецо Андреев (Гримьорът се събличал срещу 3 бона – Пикантни подробности)

Гласувайте за статията

Цецо Андреев крие срамно минало, гримьорът на звездите бил стриптийзьор

Цецо Андреев, който влезе в Къщата на Големия брат за да разбие на пух и прах мита, че Валентин Кулагин е топ стилист сред най-добрите се оказа с тъмно минало. От което днес би трябвало да се срамува. Ама май хич не му пука.

Цецо Андреев върти мазни гьобеци във БИГ Брадър

Андреев не се свенял събличал за по три бона на вечер и да си изкарва прехраната като стриптийзьор. Сам Цецо признава, че отначало започнал да работи като барман през 2009 г, а също и като сервитьор преди да се пробва да прави стрийптийз.

Преди да стане стилист когато се издържал с работа по нощните заведения с една негова колежка си направили програма. Всяка вечер от 20 часа до полунощ той танцувал на бара и се разсъбличал. За изпълненията си набавял атрибути от секс шоповете. Сред които имало всякакви джунджурии като перца, пухчета, че даже и белезници и всякакви синджири, предават от hotarena.net.

Гримьорът днес споделя, че времената тогава били славни и се чувствал супер готино.

За съжаление зрителите  не харесват представянето Цецо в „БИГ Брадър”и го наричат бледо копие на Валентин Кулагин. Те са на мнение, че не може да стъпи и на малкия пръст на Вальо и виждат в него злоба и завист.

Читателка твърди, че Андреев й провалил грима за бала като не се появил в салона. Макар да имала записана дата от преди 4 месеца. Така, че могат да се окажат верни думите на конкурента му Кулагин, че не една булка е разплакал.

Вижте във видеото какви гьобеци върти гримьора в БИГ Брадър!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар