Лъснаха папарашки кадри с гаджето на Виктория Капитонова! Възрастният мъж бил скръндза

Лъснаха папарашки кадри с гаджето на Виктория Капитонова! Възрастният мъж бил скръндза
5 (100%) 1 vote

С папарашки кадри на гаджето на Виктория Капитонова от „Ергенът“ се сдоби Kliuki.net. Снимките са правени в заведение в Будапеща, където приятелят на рускинята я завел на воаяж.

Видно е, че избраникът на Виктория е доста по-възрастен от нея и предпочита да „подпира масата“ за разлика от Капитонова, която обича да танцува и да привлича внимание.

Според ексклузивна информация на Kliuki.net тайнственият мъж бил колкото богат, толкова и стиснат. Той често пътувал в чужбина, като взимал със себе си и Виктория, но винаги избирал нискотарифни авиокомпании с минимален багаж така, че да му излиза максимално евтино.

На Капитонова никак не й се нравело подобен род издребняване, но пък търпяла навиците му, тъй като от време на време й правен хубави подаръци. Уви, мечтаният Ролекс все още бил само блясък в очите й, макар богаташът да й обещал да й купи, „ако слуша“.

За връзката им се говори отдавна. Според запознати Виктория влязла в шоуто, след като вече била обвързана с него и единствената й цел била да натрупа слава и да популяризира своите „ритуали за пари“. В началото на „Ергенът“ печалбите й се вдигнали, но след изцепката с Ролекса доверието към нея рязко паднало.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар