ЛЪСНАХА! Пуснаха най-скандалните клипове на звездите

Гласувайте за статията

Всички техни срамни сцени вече окончателно не са тайна за никого

 

Всеки е чувал за тях! В интернет едва ли има такъв, който да не знае за скандалните клипчета на Галена, адреналинката Яна, журналистката Сесил…и още редица имена.

Всички те ще берат срам дълго време

Родните звезди срама нямат или поне някои от тях. Няма да е лъжа, ако се каже, че точно с тези мръснишки кадри те всъщност станаха популярни, а няколко от героите в излагациите май с друго така и не бяха запомнени.

Техните позорни видеа не спират да се въртят в мрежите и форумите, а вече са събрани накуп и в електронно издание, писа HotArena. Домашните им креватни игрички явно вече окончателно излязоха на „бял свят” и изпълнителките на горещите чупки дълго ще събират овации и естествено резил.

Сигурно не им се иска отново и отново да се припомня как са се издънили, но както казва мъдрият виртуален съд: „Така им се пада!”. Отделен е въпросът, че според ценители на нецензурните упражнения много от палавниците никак, ама никак не се справят добре с ролята си. „Пълна пародия! Защо се снимат, както майка ги е родила и се унижават така, та те не стават за нищо, даже и за едното…!?”

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар