Виж кои лъснаха по гащи в Къщата (СНИМКИ)

Гласувайте за статията

Съквартирантките изпотиха колегите си и зрителите пред екрана

 

„ВИП Брадър” се оказа, че е пълен с пищни форми, които напират всеки момент да се покажат. И въпреки, че повечето участнички го раздаваха сравнително скромно, то неизменно някои се показаха в…почти цялата си прелест.

Разбрахме, че повечето не обичат да носят сутиен и свободно си веят бомбите, независимо дали са естествени или силиконови. За радост на мъжете, се случи така, че някои от звездите лъснаха и по скромни прашки, които нищо не могат да скрият.

Надежда лъсна, докато се преоблича

Тризначката Надежда го направи съвсем скоро и сочното й дупе от ефира напълни мрежата с възторжени коментари. Личи си, че не се срамува особено.

Мариана раздруса части в банята

Преди време Мариана блесна по същия начин, когато реши да се преоблече, а Ласкин, който беше наблизо само това чакаше. Певицата му се тросна на шега да не я зяпа, но актьорът се оказа доста подивял от липсата на ласки и не се стърпя. Няколко дни по-късно, докато нещо си клюкариха с Никол, тя щедро се разходи по голите си части в банята.

Злати по бански обра овациите

Злати по бански обра овациите

Златка не се свени от камерите и редовно ни „атакува” с късите си дънкови панталонки. Когато обаче тя се стегна в бански и тръгна към басейна, това предизвика възможно най-бурните овации сред останалите.

Аксиния е направо ударничка. Тя изнесе пълна програма при конкурса за Мис в Къщата. Роклята беше явно специално подбрана за случая.

Аксиния се раздаде напълно

Тя не остави нищо за фантазиите, а Багата се оказа основна мишена. Палавницата как ли не се пъна да го впечатли, но уви, тя си тръгна, а той си остана…с Любина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар