Луна хвърли бомбата след Биг Брадър: Коцето ми призна, че е наркоман! (Вижте какво каза след изгонването си от шоуто)

Луна хвърли бомбата след Биг Брадър: Коцето ми призна, че е наркоман! (Вижте какво каза след изгонването си от шоуто)
1 (20%) 1 vote

Луна не се стеснява да реди бившите си съквартиранти

Луна даде първото си интервю след като беше позорно изгонена от Биг Брадър Most Wanted

Луна хвърли бомбата след Биг Брадър Most Wanted. Певицата даде първото си интервю след като беше позорно натирена от риалити формата заради проявена физическа агресия към Людмила Захажаева. Пред камерите на „На кафе“ тя разкри, че изобщо не съжалява за стореното от нея.

„Тези хора са примитиви, те не разбират от друго, освен от агресия“, заяви позалязлата чалга дива. И заяви категорично, че пак би постъпила по същия начин, въпреки, че това й костваше излизането от шоуто само 4 дена преди големия финал.

ЛунаЛуна разкри и нещо друго твърде любопитно. Тя заяви, че Константин в прав текст й е признал, че е наркоман и не може без дрога. Действително, това се коментира от години, още повече, че именно в неговата дискотека беше открита специална ВИП стая за шмъркане. Тогава обаче той потули скандала и успя да излезе чист. Слабостта му към алкохола обаче се видя още в най-първия сезон на ВИП Брадър, което не му попречи именно той да го спечели.

Интересно обаче дали тази година тези скандални прекалявания с алкохола, а по всичко личи, и с други субстанции, ще му донесат победата.

Зрителите коментират, че Коцето вече усеща, че Джино е по-харесван от него и затова му скача с такава злоба.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар