Луна се шири в палат за 100 бона на морето (Вижте за какво похарчи хонорара от Капките – Фото)

Гласувайте за статията

Луна обича да парадира с лукса, в който живее

В луксозен апартамент за минимум 100 бона се шири фолк певицата Луна.

Палатът се намира на родното Черноморие и е оборудван с всички екстри, както и с луксозни мебели. „Апартамента го купих изцяло с хонорара от „Като две капки вода“. С парите, които получавам мога да си купя още жилища“, разказва Луна пред „България Днес“.

Луна

Снимка: Инстаграм

Певицата е категорична, че е сред най-скъпоплатените звезди у нас и дори в момента преговаря за участие друг формат през следващата година. „Влагам много в себе си, работя над личността си и за това имам добра възвръщаемост вече толкова години. Избрах да съм близо до морския бряг защото за мен връзката с природата е много важна. Като последователка на Петър Дънов живея според природните закони. Стремя се към съвършенството“, споделя още певицата.

За съжаление на десетките нейни обожатели Луна няма да заспи сама в новото си жилище. Блондинката има мъж до себе си но не го показва още. „Има човек до мен, но тъй като съм много дисциплинирана, не се привързвам към нищо временно“, казва певицата намеквайки, че първо на първо място за нея са личностното и кариерно развитие, а не любовните авантюри.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар