Луна проговори за любовта и парите си (Откъде натрупа милионите?)

Гласувайте за статията

Луна проговори за любовта и парите, милионерка ли е?

Фолк певицата Луна седна на горещия стол в „Папараци“, за да разкрие подробности около себе си и семейството си. Тв водещата Николета Лозанова и екипът й доста се позатрудниха, за да накарат певицата да говори. Кристина Патрашкова обаче успя да я накара да сподели подробности за личния си живот. За мъжа до себе си Луна сподели само, че е влиятелен мъж, който държи на личното си пространство и ще се появи в обществото, когато тя прецени и когато заслужи.

Изпълнителката обаче замълча по повод темата за децата и само погледът й издаваше, колко е болезнена темата за нея самата. Запитана от Кристина Патрашкова, не й ли липсват, Луна заяви, че не е имала възможност, нито време да мисли по въпроса, за да отговори.

Фолк певицата се опита да отклони въпросите около семейството си, като сподели, че много е обичала баща си, но все още го усеща като жив около нея. „Винаги говоря в сегашно време за него, старая се да изпълнявам заръките му“, лаконична бе тя.

За брака и семейството Луна коментира, че само веднъж тя е искала ръката на мъж, но не й е отговорил. Посланието бе явен намек към премиера Бойко Борисов, като певицата отвърна още, че явно мъжът, на когото е предложила не е достатъчно силен, за да застане до нея.

Що се отнася до финансовото й състояние, изпълнителката е категорична, че това е въпрос, на който ще отговори едва когато влезе в политиката и ако влезе. „Хората могат да се интересуват колкото искат за парите ми. Когато вляза в политиката ще отговарям на тези въпроси“, заяви още тя със смях.

Луна проговори за мъжа и милионите си

Луна проговори за мъжа и милионите си

Интервюто бе изключително изпитание за Кристина Патрашкова, но все пак Луна си призна едно нещо „Преди пет години ми предсказаха, че ще стана президент на България. Чакам с нетърпение да се случи и вярвам в това“, допълни още изпълнителката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар