Лукс да искаш! Бременната Светлана Гущерова с джакузи в хола (Вижте как пръска парите на Християн – Снимки)

Светлана Гущерова се справя изключително успешно с основната мисия в живота си – да пръска парите на мъжа си Християн Гущеров, видя Kliuki.net.

Моделката, която спроед слуховете е бременната с третото си дете от милионера, се глези като истинска кралица и държи да се обгражда с всякакви удобства. Като например джакузи в… хола!

светлана гущерова
Снимки: Инстаграм

Точно така, Светлана реши да разпусне от тежкия си живот в петзвездна СПА вила, а джакузито е пълно с минерална вода. Гледката наоколо е спираща дъха, а Гущерова е там в компанията и на последното попълнение в семейството – сина си Добромир. Кръстен на дядото, както между впрочем и голямата дъщеря на двойката.

По всичко личи, че моделката се старае всячески да се подмаже на свекър си, тъй като е напълно наясно, че дължи лъскавия си живот на него, не на Хриси, който е по-зает да харчи семейните пари, отколкото да ги увеличава.

Точно както и при първите си две бремнности, Светлана крие упорито коремчето си заради страх от уроки. И има защо, да не забравяме, че тя отмъкна Християн от певицата Мария, с която допреди това се водеше първа дружка.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.