Луиза Григорова показа едномесечния Бран (Вижте какъв сладур е станал – Снимки)

Гласувайте за статията

Актрисата сияе, гушнала малкия си син

Луиза Григорова за първи път публикува снимка в социалната мрежа на сина си Бран като се щракна с него, гушнала го в ръце. Фотото е дебюта на новороденото, тъй като до сега актрисата не е показвала лицето на бебето никога.

Младата майка признава в прочувствен пост в Инстаграм, че ролята на Мама се е оказала най-вълнуващата от всичките й до сега. Тя споделя още, че мъникът Бран е навършил един месец, и през всичкото това време е изпълнил живота й с безусловно щастие и истинска любов.

Луиза Григорова сияе от любов, гушнала едномесечния Бран
Снимка: Инстаграм

И ако може да определи всичките си преживявания и емоции, единствената дума за тях е Любов.

Социалната мрежа завря и закипя и засипа младата майка с куп хубави пожелания. Почитателите й пишат: „Прекрасна 😍 Да си мама е най-хубавото нещо на света❤️”, „Прекрасна си Луиза. Отива ти да си майка”, са само малка част от позотивните коментари в социалната мрежа.

„Сгушен в мама е най-спокойно и уютно 💚💙🧡 А на мен по усмивката ми личи колко ми е щастливо“, пише младата майка в мрежата
Снимка: Инстаграм

Скоро актрисата призна защо сина й носи името Бран. С Мартин избрали заедно как да кръстят новородения си син и се спрели на славянското Бранимир, но в съкратен вариант. Младите родители се надяват детето им да порасне като смел и силен мъж.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар