Лоши новини за Йозджан Дениз

Бившата му съпруга твърди, че той я е бил три пъти

Лоши новини за известния турски актьор Йозджан Дениз. Събитията около него напоследък накараха мнозина да се запитат ще лежи ли в затвора.

Разследването на известния певец и актьор Йозджан Дениз по обвинения в побой на бившата му съпруга Фейза Актан, е приключило. Прокуратурата предаде документите на съда с искане за лишаването му от свобода за срок от 6 месеца до 1 година и 6 месеца.

Йозджан Дениз
Бившата му съпруга твърди, че той я е бил три пъти

Бившата съпруга на актьора твърди, че той я е бил три пъти. Като доказателство бе представено фотокопие на съдебен доклад от 15 юни 2019 г., направен в болница в Левент.

Според доклад на отдела по съдебна медицина Файза е диагностицирана с наранявания. Те са изисквали медицинска помощ, но в същото време не са представлявали опасност за живота й.

По време на побоя обаче младата жена не декларира, че причината е съпругът й. Това вероятно е станало от страх да не бъде малтретирана от Йозджан Дениз и неговият брат, който я е заплашвал с пистолет.
Доказателства за участието на Йозджан Дениз в инцидента ще бъдат представени в съда, пише zdravni.com.

Ситуацията става доста напечена

Припомняме, че преди години екранният Фарук Боран от хитовия турски сериал „Завинаги“ имаше авантюра с хубавицата Шебнем Шаефер. Тя се класира на второ място в конкурса за красота „Мис Германия“ през 2006 г.

Връзката им обаче не продължи дълго и завърши със серия от скандали. Отмъщението от страна на красавицата не закъсня. По време на нейно гостуване в рейтингово предаване в турска телевизия, тя хвърли бомбата, че Йозджан Дениз бил бисексуален. Тогава тя посочи, че актьорът се интересувал и от двата пола.

Йозджан Дениз се разгневи на твърденията на бившата си изгора и веднага предприе необходимите мерки срещу нея, за да защити честта си. Той заведе дело за клевета срещу Шебнем, заявявайки, че твърденията ѝ са лъжа.

Финансовото обезщетение, което му било присъдено заради понесените морални щети, той решил да не използва за себе си, а за благотворителни цели. Така се спрял на каузата да ги дари за обучение на млади момичета, чиито семейства нямат финансови възможности. „Това е война на честта за мен“, бяха думите му след края на сагата, пише retro.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.