Лоши новини за Доналд Тръмп. В опасност ли е животът му?

Експерти сочат, че вероятността да бъде хоспитализиран е доста голяма

Американският президент Доналд Тръмп потвърди лично новината, че той и съпругата му Мелания, са попаднали под ударите на COVID-19. Той съобщи новината в профила си в Туитър.

След като това стана ясно, водещият въпрос, който вълнува мнозина, е дали животът му е под заплаха.

Доналд Тръмп
Експерти сочат, че вероятността да бъде хоспитализиран е доста голяма

„Тази вечер аз и първата дама на Съединените щати имаме положителни резултати от тестовете за коронавирус. Веднага ще започнем процеса на карантиниране и лечение. Ще преодолеем това заедно!“, написа Доналд Тръмп.

Припомняме, че по-рано стана ясно, че една от близките съветнички на американския президент е заразена с коронавирус.
Хоуп Хикс – една от най-приближените съветнички на президента на САЩ Доналд Тръмп, е дала положителен тест за коронавирус, предаде CNN.

Посочва се, че информацията е потвърдена пред медията от три източника. Напоследък Хикс придружаваше Тръмп нееднократно при негови пътувания, включително при дебата в Кливланд във вторник.

Тя беше забелязана и в сряда да се качва на президентския кораб, с който Доналд Тръмп се отправи на предизборен митинг в Минесота. По-късно беше съобщено, че президентът на САЩ официално е потвърдил информацията за положителния тест на Хикс.
По думите на президента, съветничката е носела маски, но въпреки това се е заразила.

Междувременно експерти изчислиха, че шансът 74-годишният Тръмп да бъде хоспитализират е 20 пъти по-голям от този на 20-годишен човек, пише blitz.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.