Лорина Камбурова крие тежка съдба от дете (Починалата актриса остава сираче на 13 г – Подробности)

Гласувайте за статията

Майката на красавицата умира от рак и я оставя сираче на 13 г

Починалата Лорина Камбурова е преследвана от тежка съдба още от самото си детство. Звездата от „Връзки” и „Скъпи наследници” през последните няколко месеца бе пробила в Русия и работеше в руската столица.

Лорина, която е родена във Варна през 1991 г понася тежък удар от съдбата когато е само на 10 г. Тогава баща й зарязва майка й и родителката й заминава за Швеция за едно с нея. Там учи висше образование.

Но никой не предполага, че нов по-тежък удар ще получи бъдещата актриса в ранната си тийнейджърска възраст. Само след три години умира майка й, покосена от скоротечен рак. След смъртта й на бъдещата талантлива актриса й остава само баба й, която се грижи за нея.

Но Лорина не се отчайва и въпреки сблъсъците й  с живота,тя се явява на кастинг на музикалното шоу за таланти „Мюзик айдъл”. Само, че Фънки, Мария и Соня Васи, които са членове на журито не оценяват достатъчно таланта й и Камбурова не продължава до финала.

Снимка: Инстаграм

Въпреки, че е очукана от съдбата, девойката изобщо не се предава. Пробва се като модел и именно моделството я води на снимачната площадка на сериала „Връзки”. А това е началото й на актьорската й кариера.

След като се радва на успех, следват снимките в „Скъпи наследници”. Явно обаче нещо не й достига и Лорина мечтае за голяма сцена. Прави опити на Запад, но не се радва на успех. За щастие обаче я харесват за руска продукция.

Зрителите в Русия я обожават и тя прави заявка да стане голяма звезда. Последният й филм се казва „Любов и чудовища” където си партнира с Роман Курцин.

Уви, повторно заразяване с ковид-19 сложи край на възхода й като филмова звезда, предават от blitz.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар