Лора от Фермата се окъпа се в мини бански насред манастира (Хубавицата възмути с греховно тяло – Снимки)

Гласувайте за статията

Фенове скочиха срещу красавицата заради вулгарното й поведение насред манастира

Лора от Фермата се оказа поредната участничка в риалити формата, която не се посвени да се разголи насред светата обител, където тази година се провежда новия сезон.

Красавицата получи куп критики заради банята си на открито, която меко казано бе еротична. 24-годишната хубавица показа съблазнителните си форми, облечена в мини бански, докато се къпе навън в импровизираната баня.

Няма как да забравим, че подбно нещо сме виждали от Жанета Осипова в предишния сезон.

Снимки: Фейсбук

Това се случи след първата битка на арената на Фермата, а секси мадамата бавно насапуниса всеки един милиметър от своето греховно тяло.

Точно тези нейни действия възмутиха някои от по-консервативните зрители на формата. И те са прави като казват, че ако няма снимка на някоя от колоритните участнички по бански, гледаемостта ще е малка.

Други коментират, че някои от дамите вече са започнали да се излагат, а трети смятат, че да позира без дрехи никак не се връзва с място, като светата обител. Явно и продуцентите са виновни, след като допускат такива сцени в манастир.

Лора Цолова се представи във визитката си, че е софиянка. Но от коментарите в социалната мрежа разбираме от запознати, че хубавицата е от Шумен и я познават като щерка от заможна фамилия, предават от pik.bg.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар to “Лора от Фермата се окъпа се в мини бански насред манастира (Хубавицата възмути с греховно тяло – Снимки)”

  1. Бай оЙ

    сеп. 15. 2021

    Боклука на Шумен изобщо не е от София

    Reply to this comment

Добавете коментар