Лора Крумова спипа благоверния си да й кръшка (Ще го зареже ли?)

Гласувайте за статията

Лора Крумова сгащи половинката си Сотир, кръшка й със палава сервитьорка

Пухкавата Лора Крумова побесня. Благоверният й Сотир бе спипан в крачка. Водещата на „Комбина“ съвсем случайно открила, че се заиграва с келнерка в заведението „Харем“. А всички изтръпнали от ужас, че ще зареже бащата на сина си Явор.Lora Krumowa 1

Сърф инструкторът води всеки ден Лора на работа в търговския център „Парадайз“ от където се излъчва авторското й предаване. Там на първия етаж се намира и „Харем“ където Сотир чака половинката си да я откара обратно. Пиейки си фреша завързал връзка с една от сервитьорките. Блондинка, но стройна, не като Лора дебеланка, пише hotarena.net. Това разнищват колежките на Крумова.

Задявката на Сотир продължила един, два месеца. Наложило се обаче да прекъсне срещите си, тъй като Лора Крумова надушила за връзката му. Клюките говорят, че водещата узнала за изневярата, ровейки се в телефона на половинката си.

Тя установила, че много често Сотир води разговори с човек на име Марин. Мнителната журналистка проверила кой отговаря на този телефон. За нейна голяма изненада вместо мъж и се обадила жена с чаровен глас. Лора Крумова веднага разбрала, че Сотир я мами със знойната келнерка.

Последвал яростен скандал и забрана учителят по сърф да посещава заведението. Лора Крумова простила на половинката си за изневярата. А той се заклел, че повече няма да погледне друга.

Отмъстителната журналистка решила да стъжни живота на палавата сервитьорка, смеейки се разказват нейни колеги. Тя започнала всеки ден да посещава бар „Харем“  да се държи властно и да се гаври с момичето, засипвайки я с всевъзможни дребни поръчки.

И наистина тайната любима на Сотир напуснала заведението. Но не заради ревнивата дебеланка Лора Крумова. Намерила си богат бизнесмен и не й се налагало да работи като сервитьорка за да търпи капризите на ревнивката Лора Крумова.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.нет препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар